avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza judiciara dupa divort
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza judiciara dupa divort

buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema : sunt divortata de un an iar domiciliul meu din timpul mariajului a fost in casa socrilor. in timpul in care am locuit acolo s-au adus diverse imbunatariri casei ( zugraveli, faianta, conducte gaz etc) de catre membrii ai familiei mele. eu am parasit acel imobil la 3 luni dupa finalizarea lucrarilor, as vrea sa stiu daca pot cere o despagubire pt munca depusa si daca se poate face prin acord amiabil sau trebuie efectuata o expertiza judiciara. multumesc
Cel mai recent răspuns: izabella84 , utilizator 13:37, 18 Iunie 2012
Daca gasiti intelegere puteti obtine o suma pentru partea dumneavoastra de contributie la acele imbunatatiri. In caz contrat va trebui sa apelati la instanta, caz in care va fi necesara o expertiza de evaluare a acestor imbunatatiri.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi proprietate casa GeorgianIo GeorgianIo Socrii mei stau in casa părinților socrului,el mai are încă 3 surori. Socrul meu sta acolo de când se știe,celelalte surori plecând când sau măritat. ... (vezi toată discuția)
Partaj in natura optymystyk2016 optymystyk2016 Buna ziua, In urma unui divort din anul 1985, nu s-a facut partajul la timpul acela, ci a intrat pe rol abia in clipa de fata. Cu banii din cadourile de ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj gabriel... gabriel... am divortat de 1 an de zile si nu am initiat actiune de partaj.am locuit limpreuna cu fostii socri intr-un imobil aflat pe numele lor.in timpul casniciei am ... (vezi toată discuția)