avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

am o nelamurire . in cazul custodiei comune , unul din parinti poate duce copilul la psiholog ( desi nu sunt probleme) fara acordul celuilalt parinte? multumesc
Cel mai recent răspuns: alexa_sidorencu , utilizator 12:21, 7 Iunie 2014
Când am dus eu copilul la psiholog, a trebuit să-i arăt acestuia hotărârea judecătorească prin care am autoritate părintească unică, altfel trebuia să fie anunţat şi celălalt părinte şi invitat.
Eu am dus copilul la psiholog fara sa am acordul tatalui ,desi avem custodie comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare custodie de buna credinta ana2015 ana2015 Buna seara. Ce se intampla si cum se procedeaza cand o mama(necasatorita cu celalalt parinte) vrea sa acorde custodia minorului tatalui acestuia? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Decăderea din drepturile parintesti doru58 doru58 Fiica mea are un copil in varsta de 5 ani, recunoscut de tata, poarta numele de familie al tatalui.Ambii parinti sunt de acord ca, tatal sa ,,decada,, din ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna florin_tata florin_tata Ma intereseaza in mod deosebit aceasta problema . Prin sentinta judecatoreasca am obtinut programul de vizitare al fetitei asa cum l am cerut ( am cerut ... (vezi toată discuția)