avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Activitate ion_andrei

Activitate ion_andrei

Răspuns la discuția Avocat cu plata in rate?
Prin "avocat bun" inteleg sa angajez un avocat care sa ma si ajute la proces. Avocatul pe care l am avut nu si a respectat partea sa de intelegere prin faptul ca,dupa cum ati spus si dvs. ne am inteles intrun fel cu banii,numai ca dumnealui imi cerea mereu,ca dovada ca i am platit mai mult de jumatate din onorariu fara sa faca nimic,in afara sa amane procesul odata.
Acest avocat l am cunoscut in tribunal la o infatisare a procesului,m a vazut dezorientat si m a intrebat daca ma poate ajuta cu ceva....
In curand sunt citat iar si am nevoie de avocat,dar de data asta unul serios.Nu dispun de multi bani,de aceea ma interesez pentru a nu ma mai "pacalii" si sa "arunc banii pe fereastra".:">
Va multumesc frumos pentru timpul acordat.
Buna ziua,
Am avut un avocat pe care l am platit in rate,numai ca am fost nevoit sa renunt la serviciile sale,deoarece nu m a ajutat cu absolut nimic.Problema este ca i am platit mai mult de jumatate din onorariul pe care trebuia sa i-l dau,desi procesul era abia la inceput.Imi cerea bani inainte de fiecare infatisare,desi nu se inainta cu nimic in proces,ma gandeam ce voi face cand voi achita intreaga suma...
Intrebarea mea este daca pot gasi un avocat bun pe care sa il platesc in rate,sa nu fiu nevoit sa platesc intreg onorariul la inceput.
Nu cunosc pe nimeni in domeniu care sa ma sfatuiasca si sa mi recomande un avocat care sa ma ajute.
De exemplu daca onorariul ar fi de 10.000 lei,cat ar trebui sa dau la inceput avocatului?
Va multumesc anticipat.:">
Va multumesc frumos.:vishenka:
Buna ziua,
Spuneti mi va rog,o mama se poate intoarce in Romania cu copilul minor doar cu pasaportul acestuia?Sau are nevoie si de certificatul de nastere?
Tatal ramane in tara respectiva pentru mai mult timp,este nevoie de pocura de la el daca parintii nu calatoresc impreuna cu minorul?
Va multumesc.
Va multumrsc frumos pentru ajutor.
Mostenire nu avem decat imobilul din sector 5(al parintilor mamei),si apartamentul parintilor nostrii.
Apartamentul i a ramas lui,si casa din sector 5 trebuia impartita la toti 3 fratii.Dar nelamurirea mea cea mai mare este cum se poate ca mama sa vanda o casa in posesia careia nu a intrat,nu a facut succesiunea.
Atat eu cat si fratele cel mai mare nu am primit nimic in afara de cei 1/8 din apartament.
Dupa cum spuneam mai devreme,situatia financiara nu mi permite sa platesc un avocat,nici nu are cine sa mi recomande un avocat care intr-adevar sa ma ajute...avocatului meu i am dat deja 15mil si tot imi cerea...fara alte detalii,sa aducem probe nici nu a zis...
Cum e vorba aia: "La omul sarac nici boii nu trag...":(
Buna ziua,
Am o problema legata de locuinta bunicilor mei.
Este vorba de o proprietate din sectorul 5,care a fost mostenita de mama mea fiind singura la parinti.Dansa nu a facut succesiune pentru a intra in posesia mostenirii,acum este decedata(ambii parinti sunt decedati).
Eu mai am doi frati,cel mic care locuia cu mama in apartamentul parintilor ne a actionat in instanta pe mine si pe fratele mai mare; are o foaie care se presupune ca ar fii scrisa de mama,in care ii vinde casa bunicilor pentru o suma de bani,si este semnata de doi martori.Este pur si simplu o foaie scrisa asa,nu la notar sau in alta parte,si cu toate astea a fost acceptata in instanta.
Am incercat sa rezolv problema,am angajat un avocat,numai ca procesul dureaza foarte mult,iar avocatul imi cerea mereu bani,fara sa mi dea prea multe detalii despre ceea ce se intampla,asa ca am renuntat(acest avocat l am intalnit in tribunal,cand am fost citat,m a vazut dezorientat si m a intrebat daca ma poate ajuta cu ceva,asa a inceput colaborarea noastra).
Oare va reusi sa castige fratele meu?Sa obtina acest act de autentificare si sa devina propietar?
Tin sa precizez ca eu am o varsta inaintata si posibilitatile mele financiare sunt limitate.Fratele cel mic a ramas si cu apartamentul parintilor(eu si celalt frate avem cate 1/8 din apartament,dar nici pe aia nu am cum sa i cer din cauza situatiei financiare).
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat si daca ma puteti ajuta cu un sfat.