avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Intoarcere in tara cu copil minor doar cu pasaport?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Intoarcere in tara cu copil minor doar cu pasaport?

Buna ziua,
Spuneti mi va rog,o mama se poate intoarce in Romania cu copilul minor doar cu pasaportul acestuia?Sau are nevoie si de certificatul de nastere?
Tatal ramane in tara respectiva pentru mai mult timp,este nevoie de pocura de la el daca parintii nu calatoresc impreuna cu minorul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ion_andrei , utilizator 13:09, 29 Iunie 2012
Nu aveti nevoie nici de certificatul de nastere, nici de acordul tatalui
Va multumesc frumos.:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, avem o situație dificila in care mama mea și a refăcut ... Annamaria2306 Annamaria2306 Buna ziua, Avem o situație dificila in care mama mea și a refăcut viața împreuna cu altcineva și in 2020 aceasta a născut. Menționez ca mama mea nu ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta copil cu doua cetatenii craciunariana craciunariana Buna ziua, Sunt mama a unui copil rezultat din relatia cu un cetatean dintr-o tara din Ameriaca Latina. Copilul meu are 5 ani si are si certificat de nastere ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport ptr un infant. claudiae claudiae Daca copilul este pe numele tatalui si calatoreste in Romania cu mama doar cu titlu de calatorie,ce acte sunt necesare ptr intoarcerea in strainatate in lipsa ... (vezi toată discuția)