In sfarsit am gasit de lucru!!!!
LA o firma de paza care contrazice legea.
Ma pune sa fac curs de paznic dar in lege scie clar: si in 333/2003 si in LEGEA 40 art. 41/5/2010 ca sunt exceptat de la curs.am fost sergent cu contract peste 1 an in sist. de ordine publica JRO.
Ei spun ca s-a anulat articolul cam asa ceva.
S-a mai modificat ceva intre timp????? ca am zapacit GOAGALUL !!!!!!
Dupa cum vedeti in 'proffile' sunt somer nu ma aflu in cauza !
Am un vechi prieten cu care m-am contrazis la cutite ca nu e asa, are niste credite fara ipoteca sau girant de nevoi personale restante rau tare -el se lauda ca a scapat de sechestru pentru ca a infiintat o fundatie la care e si presedinte sau membru fondator ceva de genul asta, pe care a transferat toate bunurile mobile si imobile
Anul trecut l-a prins financiarul ca s-a angajat si i-a trimis la serviciu o hotarare de poprire ,a mai lucrat 2 luni si a demisionat, de atunci sta linistit si lucra la negru fara forme si se tot lauda.
Credeti ca a scapat? eu nu cred!
Deci ca sa fiu mai explicit:
O persoana sta in arest de 10 luni nu a savarsit fapte cu violenta, sunt indicii temeinice ca ar fi savarsit infractiunea de inselaciune cu prejudiciu de 40 mii euro aprox.in grup de 4 persoane. dar nu sunt probe temeinice pentru al condamna,asa arata faptul ca tot prelungeste de 10 luni incoace.
ps.altii sunt in prelungiri de 2-3 ani!!! Cat le mai trebuie anchetatorilor (procurorului) sa aduca probe solide in instanta pentru ai (al) condamna stiu ca incadrarea e foarte mare de la 10-20 ani???Statul roman a cheltuit cam multi bani acu acestia tinand cont ca nu au nici av. angajati ,au din oficiu.
CAZARE,HRANA,ASIST MEDIC.PAZA ,INTRETINERE CONSUM CE MAI VORBIM !!!
Nu puteau fi judecati in libertate cu interdictii(sau la domiciliu cu acea bratara) Daca se dovedeste nevinovatia ce ne facem????
Toti sunt primari cum se spune deci cu cazier curat .
Nu sunt de meserie dar banuesc ca procurorul de caz putea in maxim 2 luni sa rezolve si sa convinga judecatorii ca are dreptate si probe beton . asta inseamna ca nu e competitiv in meseria sa.
Cand un doctor iti da diagnosticul dupa ce mori..ce doctor e ala?
Cand un frizer te tunde chel cand tu i-ai comandat scurt..ce frizer ma e ala ?
Cand un procuror aduce dovezi solide pentru un inculpat dupa luni ani de cercetari ce procuror mai e ala?
si ex. pot conti Reply-ul acesta reprezinta si o opinie !
Ce se intampla da ca esti arestat preventiv de 10 luni iar la final se dovedeste ca probele sunt insuficente pentru a fi condamnat,dar exista numai indicii pentru a fi arestat preventiv doar atat. Se fabrica probe solide !!!????#-o