avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cursuri calificare agent paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cursuri calificare agent paza

In sfarsit am gasit de lucru!!!!
LA o firma de paza care contrazice legea.
Ma pune sa fac curs de paznic dar in lege scie clar: si in 333/2003 si in LEGEA 40 art. 41/5/2010 ca sunt exceptat de la curs.am fost sergent cu contract peste 1 an in sist. de ordine publica JRO.
Ei spun ca s-a anulat articolul cam asa ceva.
S-a mai modificat ceva intre timp????? ca am zapacit GOAGALUL !!!!!!
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2012
waiter, utilizator
Cel mai recent răspuns: waiter , utilizator 15:46, 25 Iunie 2012
Art.41 alin.5 din Legea nr.333/2003 este inca in vigoare ...

5) Sunt exceptate de la obligaţia obţinerii certificatului de absolvire a cursului de calificare profesională persoanele care deţin un certificat de competenţe profesionale, dobândit potrivit legii, şi care fac dovada că au avut calitatea de poliţist sau cadru militar ori au avut, pentru o perioadă de cel puţin un an, calitatea de soldat sau gradat voluntar.
Pai Certificatul de Competente Profesionale de unde se obtine ?

GATA am dibuito ...ma incadrez : citez:
ori au avut, pentru o perioada de cel putin un an, calitatea de soldat sau gradat voluntar
.
eu ma incadrez
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2012
waiter, utilizator
Da, va incadrati in acest text de lege ....
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare paza lucihuci1978 lucihuci1978 Daca fostii politisti, jandarmi, angajati MaPN(cadre militare) trebuie sa obtina atestatul pentru paza, Daca da, ce acte si conditii trebuiesc indeplinite. Va ... (vezi toată discuția)
Atestat agent de paza comunicare14 comunicare14 cei care au lucrat in sistemul militar mai au nevoie de atestat pentru a lucre la firme de paza (vezi toată discuția)
Atestat agent de paza alexiastefania alexiastefania Am un coleg care lucreaza in cadrul M.I. ca si subofiter (a absolvit scoala militara).Mai are un al doilea job de doi ani in cadrul unei firme de paza cu ... (vezi toată discuția)