avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scapa de sechestru sa ba ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scapa de sechestru sa ba ?

Dupa cum vedeti in 'proffile' sunt somer nu ma aflu in cauza !
Am un vechi prieten cu care m-am contrazis la cutite ca nu e asa, are niste credite fara ipoteca sau girant de nevoi personale restante rau tare -el se lauda ca a scapat de sechestru pentru ca a infiintat o fundatie la care e si presedinte sau membru fondator ceva de genul asta, pe care a transferat toate bunurile mobile si imobile
Anul trecut l-a prins financiarul ca s-a angajat si i-a trimis la serviciu o hotarare de poprire ,a mai lucrat 2 luni si a demisionat, de atunci sta linistit si lucra la negru fara forme si se tot lauda.
Credeti ca a scapat? eu nu cred!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:33, 22 Iunie 2012
Nici eu nu cred. In general bancile renunta foarte greu la recuperarea restantelor la credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Rate neachitate... Alex_ Alex_ Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Am facut un credit de nevoi personale (fara girant, fara garantii, fara ipoteca - deci doar cu adev. de salariu, ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale oana_p oana_p Am un credit de nevoi personale cu restanta de 89 de zile! Creditul a fost luat fara girant doar cu adeverinta de venit de la locul de munca din 2008, anul ... (vezi toată discuția)