avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate gazica

Activitate gazica

Da, este vorba de un antecontract incheiat. Tranzactia o facem prin agentie imobiliara.
Daca am achizitionat o casa nou construita ce acte trebuie sa primim de la constructor. El a avut terenul si a realizat constructia, o primim la cheie.
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Am o intrebare, in cazul in care sunt in concediu de crestere a copilului si la locul meu de munca s-a ivit un alt post se pot face demersuri LEGAL sa fiu transferata la alt departament sau trebuie sa ma reintorc la munca si apoi sa se faca transferul?
Daca am nascut pe 24 septembrie si am intrat in concediu prental din 6 august pana cand pot sa stau in concediu medical si sa-mi depun actele?
Multumesc pentru raspunsuri. Eu vreau sa mai vin la munca pana in august, la inceput si de aceea voiam sa stiu

Concediul meu legal am dreptul sa il iau si dupa ce revin din concediu de cresterea copilului?
Am data probabila sa nasc in 15 octombrie si as vrea sa imi spuneti cate zile trebuie sa iau prenatal si postnatal conform legii, stiu ca insumate trebuie sa fie 126 de zile. Va multumesc si astept un raspuns.