avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer in timpul concediului de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer in timpul concediului de crestere a copilului

Buna ziua. Am o intrebare, in cazul in care sunt in concediu de crestere a copilului si la locul meu de munca s-a ivit un alt post se pot face demersuri LEGAL sa fiu transferata la alt departament sau trebuie sa ma reintorc la munca si apoi sa se faca transferul?
Cel mai recent răspuns: gazica , utilizator 19:22, 28 Februarie 2013
Pe perioada CCC, contractul de munca este suspendat si in acest mod nu se pot opera modificari in cadrul acestuia. Orice modificare se va putea face la reluarea activitatii.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la serviciu dupa ccc m_c m_c Buna ziua ! pe data de 17 iulie fetita mea implineste 2 anisori ,terminandu-se altfel concediul de crestere copil,urmind sa ma reintorc la sevici.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Restructurare post mihaidancu2005 mihaidancu2005 Incepand cu data de 11.10.2013 in momentul in care am depus cererea de intrare in concediu de crestere copil mi s-a adus la cunostinta de catre departamentul ... (vezi toată discuția)
Exista vreo protectie impotriva concedierii la revenirea din concediu crestere copil? ledonanabitir ledonanabitir Buna ziua, Am depus cerere pt revenirea din concediul de crestere copil, la care inca nu am primit inca raspuns (mentionez ca acesta inceteaza de drept in ... (vezi toată discuția)