avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cresterea copilului

Daca am nascut pe 24 septembrie si am intrat in concediu prental din 6 august pana cand pot sa stau in concediu medical si sa-mi depun actele?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:30, 14 Noiembrie 2012
Concediul de maternitate (prenatal și post natal este de 126 de zile. Singurul care decide durata concediului medical este medicul dumneavoastră curant, față de situația dumneavoastră.
Termenul de depunere a actelor este funcție de prestația socială pe care urmează să o solicitați, respectiv alocație de stat pentru copil sau concediu și indemnizație pentru creșterea copilului. A se vedea Legea 61/1993 și Ord.111/2010,compl. și modificată până la 31.10.2012
Termenul de depunere a actelor la Primarie, pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC, este de 60 de zile lucratoare de la data la care solicitati indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc tata onushkamaya onushkamaya Buna ziua, urmeaza sa nasc in luna ianuarie si stiu ca mamele pot beneficia de concediu de materniate (cel prenatal - 63 zile, cel postnatal la fel) Daca eu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere a copilului Simonasz Simonasz Buna ziua. As dori sa stiu cand trebuie sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului daca am dreptul la 126 de zile din care am avut din 7 ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar alocatie de stat pentru copii si indemnizatie pentru cresterea copilului Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Am nascut in data de 29.03.2016 si din neglijenta am depus dosarul pentru acordarea alocatie de stat pentru copii abia in data de 07.07.2016, ... (vezi toată discuția)