avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate denisenegoita

Activitate denisenegoita

Am fost la evidenta populației pentru a-mi schimba cartea de identitate ce urmează să expire. Doamna care mi-a luat documentele a citit din scoarță în scoarță contractul de vânzare cumpărare al casei al cărei proprietar sunt și mi-a spus așa: " unde scrie data intrării în posesie?" Nu m-am lovit de așa ceva. E un contract standard, simplu, fara clauze. E obligatoriu sa scrie așa ceva pe contract?
Buna ziua,

Va rog frumos, sa-mi spuneti ce criterii trebuiesc indeplinite pentru ca un copil de clasa a sasea sa beneficieze de bursa de studiu. A avut media generala 9.21 si media 10 la purtare. Ce acte sunt necesare si ce cuantum are aceasta bursa? Este conditionata aceasta bursa de venitul familiei? Va multumesc.
Va multumesc.
Buna ziua. Ma aflu in ccc , fetita mea implineste 2 ani pe 26.04.2013. Incepand cu ce data trebuie sa ma intorc la servici? Cu cat timp inainte se depune cererea de reluare a activitatii?
va multumesc mult pentru raspunsul dumneavoastra!
Multumesc! si inca ceva! Am optat sa stau doi ani acasa cu copilul , iar acum au trecut 1 an si 5 luni si doresc sa revin la servici. In legea veche nu beneficiam de nici un stimulent de insertie iar acum am inteles ca acest stimulent se acorda si celor ce am optat pentru 2 ani de concediu. E adevarat?
Buna seara. Stie cineva sa-mi spuna daca noua lege privind indemnizatia de crestere a copilului a fost publicata in Monitorul Oficial? De la ce data se poate beneficia de prevederile sale?
Răspuns la discuția este necesar acordul ?
va multumesc frumos pentru lamurire. o seara buna va doresc
Răspuns la discuția este necesar acordul ?
niciuna dintre noi nu are posibilitati financiare , sa despagubeasca pe cealalta. Cum sa o conving? exista posibilitatea de judecata?
In urma decesului tatalui meu , mama eu si sora mea am mostenit un apartament. Cota mamei este mult mai mare decat a mea si a surorii mele. Mama si eu suntem de acord sa vindem acest apartament. putem face acest lucru fara acordul celeilalte surori? ne trebuie semnatura ei? sau este suficient sa-i dam partea care i se cuvine din tranzactie? Si daca nu este de acord sa vanda ce putem face? nu ne permitem sa intretinem acest apartament.