avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Data intrării în posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Data intrării în posesie

Am fost la evidenta populației pentru a-mi schimba cartea de identitate ce urmează să expire. Doamna care mi-a luat documentele a citit din scoarță în scoarță contractul de vânzare cumpărare al casei al cărei proprietar sunt și mi-a spus așa: " unde scrie data intrării în posesie?" Nu m-am lovit de așa ceva. E un contract standard, simplu, fara clauze. E obligatoriu sa scrie așa ceva pe contract?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:13, 4 Septembrie 2018
Dara intrarii in posesie este data semnarii contractului de v/c la
notariat. Aceea este data transferului de proprietate.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare c.i. remus_agigea remus_agigea Buna ziua, In urma cu cateva zile am achizionat un apartament in Sectorul 6 Bucuresti, apartament pentru care asa cum scrie in contractul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Ajutor*****carte***** identitate Anomiskaracuda Anomiskaracuda Cand iti faci o noua carte de identitate trebuie neaparat sa aduci actul de propietate? De ex eu sunt propietar impreuna cu unchiul meu, actul casei este la el ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate pe baza contractului imobiliar cu uzufructar oana2023 oana2023 Buna ziua, mi-a expirat cartea de identitate si pentru inlocuirea ei am venit cu contractul de la imobilul care este pe numele meu, cu mama avand clauza de ... (vezi toată discuția)