avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate roxadabi

Activitate roxadabi

Discuție ajutor social
buna ziua,am si eu o mica intrebare,am 2 fetite gemene de 3 ani jumatate si as vrea sa stiu daca pot beneficia de ajutor social,eu am salar minim pe economie,nu am masina,in schimb am firma mea mica la tara,eu sunt divortata iar fetele nu au tata in certificat...suntem singure ,multumesc
Răspuns la discuția despre partaj
situatia mea financiara e mult mai buna decat a lui pt ca eu am o casa care e pe numele meu am cumparat-o inainte de casatorie,am un magazin in schimb el nu are nimic..nici un venit nimik nimik,a fost angajat la firma mea atata tot dar nu se ia in considerare ca am si 2 fetite de 1 an si 2 luni(gemene)de crescut?si aproximativ ce credeti cam in cat timp ar trebui sa ii dau banii?
Răspuns la discuția despre copii in urma unui divort
nu cred ca a formulat cererea de tagada a paternitatii......stiu doar ca avocatului i-a zis ca nu sunt fetele lui
nu ne mai intelegem
multumesc frumos
chiar daca nu sunt ale lui?dar el le-a recunoscut..poarta numele lui
fetele vor sta cu mn pt ca el nu are nici o conditie sa le cresca si nici nu le-as da de lg mn.....
buna,am 2 fetite gemene de 1 an,sotul a bagat divort dar vreau sa stiu daca el ar trebui sa platesca pensie alimentara la fete tinand cont ca fetele nu sunt ale lui dar el le-a recunoscut ca ar fi a lui fara nici o retinere,va multumesc
Discuție despre partaj
buna seara,am si eu o intrebare:in urma unui partaj ar trebui sa ii dau sotului o suma de bani...in cat timp ar trebui sa ii dau banii acestia?ink nu am ajuns la partaj vreau doar sa ma informez....nu ii pot lasa casa pt ca e luata de mn inainte de casatorie,va multumesc