avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social

buna ziua,am si eu o mica intrebare,am 2 fetite gemene de 3 ani jumatate si as vrea sa stiu daca pot beneficia de ajutor social,eu am salar minim pe economie,nu am masina,in schimb am firma mea mica la tara,eu sunt divortata iar fetele nu au tata in certificat...suntem singure ,multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu si indemnizatie pre-post natale ninaemanoil ninaemanoil Buna ziua, as avea o intrebare pentru cineva care acum are 8 luni de munca, lucreaza in continuare si peste 1 luna ar trebui sa nasca. Isi poate lua concediu ... (vezi toată discuția)
Divort de tata in inchisoare giorgiana82 giorgiana82 Buna seara,sora mea este casatorita si are 2 fetite minore,tatal fetitelor nu isi indeplineste indatoririle de tata fiind mereu plecat de acasa nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Nu e prea mult?...ma intreb... ADANNA ADANNA Saptamana trecuta am avut prima infatisare in procesul de divort... Despartiti noi suntem de 1 an, de cand sotul meu a plecat de acasa...Nici acum nu stiu ... (vezi toată discuția)