avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre copii in urma unui divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre copii in urma unui divort

buna,am 2 fetite gemene de 1 an,sotul a bagat divort dar vreau sa stiu daca el ar trebui sa platesca pensie alimentara la fete tinand cont ca fetele nu sunt ale lui dar el le-a recunoscut ca ar fi a lui fara nici o retinere,va multumesc
Daca va vor fi incredintate dvs va trebui sa plateasca.
chiar daca nu sunt ale lui?dar el le-a recunoscut..poarta numele lui
fetele vor sta cu mn pt ca el nu are nici o conditie sa le cresca si nici nu le-as da de lg mn.....
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2012
gi-jane2, moderator
Daca nu va dori sa plateasca, va trebui sa conteste intai recunoasterea in instanta. Pana atunci sunt fetele lui si va fi obligat la plata pensiei.
multumesc frumos
Care este motivul divortului?

Alte discuții în legătură

Tagada de paternitate vs. recunoasterea paternitatii Capricron Capricron O situatie mai rara, in care ma aflu. In noiembrie 2016 am divortat de fosta sotie, din motive de infidelitate. Divortul s-a produs la un cabinet notarial, ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea copilului de catre tata and.gigi and.gigi varul meu are o problema: a trait in concubina cu o fata despartita de sot dar nu divortati,in urma acestei relatii s-a nascut o fetita care pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare ,.daca am o fetita care are numele ... Amira36 Amira36 Buna ziua,am si eu o intrebare ,.Daca am o fetita care are numele sotului meu dar nu este al lui,si am divortat in 2017de sotul meu care pana acum mia trimis ... (vezi toată discuția)