avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre partaj

buna seara,am si eu o intrebare:in urma unui partaj ar trebui sa ii dau sotului o suma de bani...in cat timp ar trebui sa ii dau banii acestia?ink nu am ajuns la partaj vreau doar sa ma informez....nu ii pot lasa casa pt ca e luata de mn inainte de casatorie,va multumesc
Cel mai recent răspuns: roxadabi , utilizator 22:14, 28 Iunie 2012
Va stabili instanta prin hotarare, de obicei cam 3 luni.
In functia de situatia dvs financiara, de celelalte obligatii pe care le mai aveti, de solicitarea dvs in acest sens care trebuie neaparat facuta, instanta va stabili un termen de gratie pana la care veti plati acea suma de bani cu titlu de creanta a fostului sot impotriva dvs.
situatia mea financiara e mult mai buna decat a lui pt ca eu am o casa care e pe numele meu am cumparat-o inainte de casatorie,am un magazin in schimb el nu are nimic..nici un venit nimik nimik,a fost angajat la firma mea atata tot dar nu se ia in considerare ca am si 2 fetite de 1 an si 2 luni(gemene)de crescut?si aproximativ ce credeti cam in cat timp ar trebui sa ii dau banii?
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2012
roxadabi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 copii minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, sunt casatorita din 2001 si am 2 fetite minore de 7ani si respectiv 7 luni. de 3 ani sotul meu are o relatie extraconjugala. am tot incercat sa ... (vezi toată discuția)
Divort cristinarenciu cristinarenciu buna ziua, sunt casatorita de 5 ani..de 2 luni am facut credit cu prima casa si am luat un apartament intrebare:in caz de divort ce beneficii ar avea sotul ... (vezi toată discuția)
Despre divort tdkiss tdkiss Sunt casatorit de 10 ani si avem un baiat de 8 ani si o fetita de 2 ani si vreau sa divortez deoarece nu ne mai intelegem,nu comunicam nu avem relatii intime ... (vezi toată discuția)