La o mostenire nedezbatuta,dar la care impozitul este achitat de un singur mostenitor timp de peste zece ani, am inteles ca este o lege ce ii da dreptul sa treaca mostenirea pe numele lui,fara dezbaterea succesiunii. Imi puteti spune despre ce lege e vorba?
Stie cineva, daca in legea invatamintului superior se specifica, daca eliberarea diplomelor de licenta se face dupa 1 an?:(#-o
Am terminat facultatea in iulie2011 si nu pot sa-mi ridic diploma nici acum din cauza unei Hotarari de guvern nepublicata in Monitorul Oficial.Nici nu stiu pe cine sa dau in judecata si nici cu ce bani. Mentionez ca am terminat o facultate acreditata.
Buna ziua,
Am urmat cursurile universitatii Vasile Alexandri din Bacau Facultatea de Kinetoterapie, este universitate acreditata, mi-am sustinut examenul de licenta in iulie 2011 si am absolvit,dar nici in ziua de azi nu imi pot ridica diploma de licenta de care am nevoie pentru a obtine un job in strainatate.Universitatea acuza ANC( autoritatea nationala de calificari). In 07 mai am trimis o scrisoare cu confirmare de primire la ANC,nici in ziua de azi nu am primit vreun raspuns. apoi in aceasta luna am trimis scrisori cu confirmare de primire si la Ministerul educatiei si la Guvernul Romaniei unde reclam ANC-ul,dar toate astea nu ma incalzesc. Eu vreau sa stiu cand se rezolva problema , si daca exista in lege un termen ce obliga universitatile de a elibera diplomele, deoarece eu mi-am platit taxele de scolarizare si am stat cu burta pe carte, tocmai pentru a practica aceasta meserie.