avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate dimex

Activitate dimex

Am si eu o problema ,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Pentru o persoana care a urmat 2 ani la o facultate de drept din Bucuresti, particulara , acum 10 ani, insa nu a finalizat decat 2 ani, insa acum vrea sa dea la o facultate de drept in alt oras,ytot particulara, i se pot echivala acei 2 ani? sau macar o parte ? daca sunt sanse, ?va multumesc.
Răspuns la discuția Test poligraf - erori
da,....persoana de care vorbeam , spune ca era f stresat, si ca orice intrebare despre subiect il facea sa simta ca ii bate inima, nu conteaza ce era intrebat, plus ca testul i s-a facut la ora 10 noptea .. ceea ce mi se pare tarziu.
Răspuns la discuția Test poligraf - erori
ok, dar o persoana care afirma ca credea cu tarie si era convinsa ca spune adevarul,( ca altfel nu ar fi mers sa faca testul daca stia ca minte),,si la test a iesit ca minte... este posibil asta? eu stiam ca detecteaza minciuna consrtienta dar sa detecteze o stare pe care nici subiectul nu o stia este posibil?
Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate influenta?astfel incat numai la auzul intaplarii sa intre in panica si astfel sa dea eroare acest test.
Răspuns la discuția test poligraf rezultat aflat
la cit timp se poarte repeta testul poligraf?
Răspuns la discuția test poligraf rezultat aflat
acelasi rezultat? dar eu stiu sigur ca nu mint, asta m-a uimit si pe mine.. altfel nu ma duceam sa il fac sa dau banii daca stiam ca mint.
Răspuns la discuția test poligraf rezultat aflat
deci sa nu il mai repet? desi eu stiu sigur ca am zis adevarul dar a iesit ca mint, si vreau sa ii dovedesc persoanei care m-a rugat sa il fac ca nu mint.
Buna ziua, am nevoie de un sfat , ajutor, am facut testul poligraf in tr-o anumita problema de care eram f sigur, dar rezultatul spre uimirea mea a iesit negativ ,ceea ce nu ma asteptam, eram ferm convins de mine ca spun adevarul, mentionez ca am avut emotii f mari, si eram si obosit,credeti ca acest test poate da erori ? desi esti nevinovat sa iasa ca esti vinovat ? nu stiu ce sa fac sa il repet poate alta data?