avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... echivalare studii de drept.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

echivalare studii de drept.

Am si eu o problema ,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Pentru o persoana care a urmat 2 ani la o facultate de drept din Bucuresti, particulara , acum 10 ani, insa nu a finalizat decat 2 ani, insa acum vrea sa dea la o facultate de drept in alt oras,ytot particulara, i se pot echivala acei 2 ani? sau macar o parte ? daca sunt sanse, ?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:08, 18 Iulie 2012
Singura varianta este ca persoana in cauza sa merga la unitatea de invatamant unde doreste sa se inscrie si sa intrebe daca cei doi ani de studii ii sunt recunoscuti / echivalati. Fiecare unitate de invatamant superior are regulile propri cu privire la echivalarea studiilor, poate admite sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer universitate particulara- universitate de stat. alexandra1202 alexandra1202 Buna seara, Cu riscul sa repet intrebarea, o sa im fac totusi curaj. Anul acesta, am picat admiterea la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept. Asa ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii de scurta durata feg feg Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Chimie - 3 ani, Universitatea Bucuresti, promotia 1993. Prin ordin al ministrului educatiei, pentru cadrele ... (vezi toată discuția)