avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer universitate particulara- universitate de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer universitate particulara- universitate de stat.

Buna seara,
Cu riscul sa repet intrebarea, o sa im fac totusi curaj. Anul acesta, am picat admiterea la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept. Asa ca am de gand sa ma inscriu la o particulara, si sa dau admiterea la anul iarasi. Intrebarea mea este daca pot face o cerere sa mi se ia in calcul anul studiat la particulara, si ce sanse sunt ca aceasta sa fie acceptata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:52, 28 Iulie 2012
Raspunsul il puteti afla de la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti. Ei sunt cei care decid daca vi se echivaleaza anul de studii. Probabil veti dori sa studiati anul 1 si 2 de la Universitate intr-un singur an, iar examenele din anul 1 sa va fie echivalate cu cele sustinute la facultatea privata.
Fiecare unitate de invatamant detine regulamente prin care sunt prevazute situatiile la care faceti referire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)
Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)