Buna ziua. In iulie 2016 termin CIC si trebuie sa ma intorc la munca. Am lucrat in cadrul unei Primarii ca asistent medical comunitar pana in 2014 cand am nascut, fiind platita de Min. Sanatatii. Intre timp in sanatate s-au efectuat niste mariri salariale. Intrebarea mea este daca pot beneficia si eu de ele sau salariul meu va fi cel din 2014 cand am intrat in CIC. Va multumesc anticipat.
sunt asistent medical comunitar, angajata la o primarie din jud. Suceava. In noiembrie 2009 mi s-a acordat a doua transa a primei de stabilitate (coresp. trim. IV/2009), prima ce mi-a fost luata inapoi in decembrie. De atunci nu am mai primit deloc aceasta prima desi stiu ca se da 1/6 din prima lunar, adaugata in salariul tarifar. am vorbit cu secretara primariei insa aceasta mi-a spus ca nu exista baza legala. Exista un OG nr. 17/2008 insa nu exista norme metodologice la el. De unde acest cuantum de 1/6 din prima de stabilitate?
Cum trebuie să procedez pentru a obţine un titlu de proprietate pe un teren intravilan (curţi + arabil), situat în jud. Tulcea, teren pe care îl deţinea tatăl meu, decedat în 2002. Pentru terenul respectiv deţin o adeverinţă din 1940, eliberată după deportarea tatălui meu din Bulgaria (el s-a născut în Doimuşlar, Bulgaria, în 1934). Tot atunci a mai primit şi o suprafaţă de teren extravilan pentru care s-a emis titlu de proprietate şi am putut face succesiunea.
Vă mulţumesc.
Bună ziua. Sunt un asistent medical comunitar angajat de o primărie. Aş dori să ştiu modalitatea legală de a mă putea transfera pr un alt post, ăn cadrul aceleiaşi instituţii. menţionez că am şi studii superioare