avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate elninio2010

Activitate elninio2010

Mulțumesc mult!

gi-jane2 a scris:

Din jumătatea tatalui de garsoniera, mama mosteneste 1/4 și copilul lui, 3/4.
Deci mama va avea dupa dezbaterea succesiunii 5/8 din casa și copilul bărbatului decedat, 3/8.
Puteti strânge bani sa ii dati sulta pt cota sa ca mama sa rămână unic proprietar.

Mama are o garsoniera cu tatăl vitreg.
Tatăl vitreg a decedat.
Eu sunt singurul copil al mamei și tatăl vitreg are tot un singur copil.
Împreună nu au avut copii.
Cum se împarte garsoniera?

gi-jane2 a scris:

nu ii luati in seama, abia daca va dau in judecata, depuneti intampinare si cereti respingerea cererii pe motiv ca s-a implinit termenul de prescriptie.

Va mulțumesc mult !!!

Am primit un plic de laSC CREDIT EXPRESS SERVICES SRL. o înștiințare premergătoare procedurii de obligare la plata datoriei prin care trebuie să plătesc suma de 3500 lei , "datorie de la neplata unui abonament de telefon din 2011"(în urma convorbirii telefonice), timp in care nu am primit nici o înștiințare de plată.
Este normal sa plătesc aceasta sumă ?
Va mulțumesc anticipat !!!

Cum pot proceda la neplata unei sume de bani Datorie de plata la un abonament de telefon din 2011 ?
Vreau să construiesc o casa și proiectantul îmi spune că un dormitor trebuie să aibă cel puțin 12 mp.
In legea locuinței spune că la o familie de 4 persoane suprafața e 22 mp în dreptul dormitoarelor. Eu vreau să construiesc 3 dormitoare; asta înseamnă că toate cele 3 dormitoare însumate sa aibă cel puțin 22 mp conform legii ?
Vă mulțumesc anticipat !
Lucrez la un magazin alimentar (non-stop) in 3 schimburi si nu avem pază nici ziua nici noaptea ,mai ales ca cel putin noaptea ne confruntam cu probleme din partea celor de etnie rromă (injurii, scuipaturi si alte cuvinte (murdare )care nu le pot scrie aici !!!
Pe patron nu il intereseaza aceasta problema ,citez "lasa ca nu te omoara daca ti a vb. urât sau ti a pus mana pe fund " !!!
Ce credeti ca putem face !!!
Răspuns la discuția Pensie militara

?
Am varsta de 41 ani.
In perioada octombrie 1998-mai 2002 am lucrat la o fabrica (Vase Emailate ) unde nu stiu in ce conditii am lucrat (grele, deosebite ) ,iar din mai 2002 lucrez in Mapn (cadru militar) pana in prezent.
Cand pot iesi la pensie ???
Va multumesc anticipat !!!
Discuție Pensie militara
Nascut la 23.06.77 ,am lucrat din 1998 pana in 2002(3 ani si 5 luni) la o fabrica privata si din mai 2002 pana in prezent la MApN cu 3 luni la an (conditii deosebite) .Cand pot iesi la pensie ?
Multumesc anticipat !