avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama are o garsoniera cu tatăl vitreg. Tatăl vitreg ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama are o garsoniera cu tatăl vitreg. Tatăl vitreg a decedat. ...

Mama are o garsoniera cu tatăl vitreg.
Tatăl vitreg a decedat.
Eu sunt singurul copil al mamei și tatăl vitreg are tot un singur copil.
Împreună nu au avut copii.
Cum se împarte garsoniera?
Cel mai recent răspuns: elninio2010 , utilizator 12:49, 4 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din jumătatea tatalui de garsoniera, mama mosteneste 1/4 și copilul lui, 3/4.
Deci mama va avea dupa dezbaterea succesiunii 5/8 din casa și copilul bărbatului decedat, 3/8.
Puteti strânge bani sa ii dati sulta pt cota sa ca mama sa rămână unic proprietar.
Mulțumesc mult!

gi-jane2 a scris:

Din jumătatea tatalui de garsoniera, mama mosteneste 1/4 și copilul lui, 3/4.
Deci mama va avea dupa dezbaterea succesiunii 5/8 din casa și copilul bărbatului decedat, 3/8.
Puteti strânge bani sa ii dati sulta pt cota sa ca mama sa rămână unic proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire fiu cu tata vitreg tss_2000 tss_2000 La doi ani dupa ce m-a nascut mama mea s-a recasatorit. Tatal vitreg m-a crescut de mic (fara sa ma adopte sau infieze legal). In urma casatoriei ... (vezi toată discuția)
Succesiune simultana Ana Zidarescu Ana Zidarescu Buna ziua!Situatia se prezinta astfel:părinții mei împreună cu bunicul din partea mamei au dat la schimb 2 ap pt o casa la tara.in contract au fost ... (vezi toată discuția)
Bună , tatăl meu a decedat recent în 2021 de covid. eu sunt ... Adastra Adastra Bună , tatăl meu a decedat recent în 2021 de Covid. Eu sunt singurul fiu al dansului . Tata era căsătorit cu mama mea vitregă a doua soție a lui. Pentru ... (vezi toată discuția)