avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate epoepo

Activitate epoepo

Răspuns la discuția Prins la volan cu carnet anulat
multumesc,,era dimineata la aprox ora 8,, mergeam catre munca,, am contactat deja avocat care sa ma reprezinte
Răspuns la discuția Prins la volan cu carnet anulat
multumesc
Buna ziua
In 2018 am fost prins la un control de rutina cu carnetul anulat. Alcoolemia zero. Conduceam o masina de firma,seful nu stia ca sunt fara carnet,Dupa cum va dati seama,avand carnetul anulat , am mai avut o condamnare cu suspendare, pedeapsa care a care a fost reabilitata in 2016.
Cu o aparare buna este posibil condamnare cu suspendare sau amnare.Multumesc
Răspuns la discuția Duplicat CI auto
Buna ziua. Referitor la discutia de acum 2 luni ,inmatriculare si certifcatul fiscal am intrebare.
Intre mine si proprietarul din acte au mai fost 2 cumparatori.Cel de la care am cumparat eu masina mi-a dat o copie a certificatului fiscal pe care pe care a primit-o in momentul cand a achizitionat el masina(de la cel care acizitionase masina de la propietar fara sa finalizeze nici unul transcrierile). Originalul l-a pierdut. Acum intrebarea: eu as putea sa inscriu masina pe numele meu folosindu-ma de copia acelui certificat fiscal (emis in 25 .07.2016) cu conditia platii penalizarilor ptr netranscrierea auto in termen legal?
Asa este ,va fi cam greu

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Din cate inteleg a intervenit reabilitarea de drept pentru condamnarile trecute.
Teoretic este posibil sa fiti condamnat la amenda penala, instanta insa vede antecedentele dvs in cazier si o sa fie destul de complicat sa obtineti.


Buna ziua
Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc si CI auto(talonul l-am primit la achizitie) ,Ma anuntat ca nu mai gaseste cartea si poate sa-mi dea doar copie dupa carte,Vanzatorul nu este proprietarul in talon al masinii(a cumparat dar nu si nu a transcris masina pe el pe el).Proprietarul din talon plecat in Anglia,Acum urgent va trebuii sa fac ITP care expira curand si sa o transcriu,Dupa cate stiu la ITP este nevoie de cartea in original. Un sfat cum as putea rezolva duplicat carte.Va multumesc
Răspuns la discuția Plata salar in plic
Multumesc ptr raspunsul D-vs.
Cu stima
Buna seara. Firma la care lucrez,,intodeauna sa face plata salarului in plic fara fluturas.stat de plata sau plata in cont( plata la gri).Cum ar putea ei (in eventual litigiu) sa demonstrezeca mi-au platit drepturile contractuale. Multumesc
patrascu razvan a scris:

Daca nu ati savarsit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării executării pedepsei, intervine reabilitarea de drept.


Buna ziua d-le Patrascu si va multumesc pentru raspuns,
Mai insist pentru o lamurire ,,ca si pentru un "profan"
Nu sa pronuntat revocarea suspendarii pedepsei,,,daca maine ma duc sa ridic un cazier, necesar pentru angajare la alt loc de munca,aceasta condamnare mai apare in cazierul meu?
Va multumesc
Cu stima
Buna ziua
Am o intrebare referitoare la cazierul judiciar,
In urma unei infractiuni la legea rutiera am fost condamnat la 10 luni cu suspendare cu un termen de incercare de 2 ani si 10 luni,, termen incepand cu 03 martie 2013(cred ca a trecut) ,Dupa expirarea termenului de supraveghere ,in cazierul meu,ptr angajare mai apare aceasta condamnare?Daca da,cand va disparea?
Multumesc mult pentru raspunsuri!