avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazier in urma condamnarii cu suspendare ptr ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazier in urma condamnarii cu suspendare ptr infractiune la legea rutiere

Buna ziua
Am o intrebare referitoare la cazierul judiciar,
In urma unei infractiuni la legea rutiera am fost condamnat la 10 luni cu suspendare cu un termen de incercare de 2 ani si 10 luni,, termen incepand cu 03 martie 2013(cred ca a trecut) ,Dupa expirarea termenului de supraveghere ,in cazierul meu,ptr angajare mai apare aceasta condamnare?Daca da,cand va disparea?
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Daca nu ati savarsit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării executării pedepsei, intervine reabilitarea de drept.
patrascu razvan a scris:

Daca nu ati savarsit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării executării pedepsei, intervine reabilitarea de drept.


Buna ziua d-le Patrascu si va multumesc pentru raspuns,
Mai insist pentru o lamurire ,,ca si pentru un "profan"
Nu sa pronuntat revocarea suspendarii pedepsei,,,daca maine ma duc sa ridic un cazier, necesar pentru angajare la alt loc de munca,aceasta condamnare mai apare in cazierul meu?
Va multumesc
Cu stima
In mod normal nu ar mai trebui sa apara daca a trecut termenul de incercare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cazier samsung11 samsung11 buna ziua! in anul 2003 luna 4 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare si 6 ani incercare pentru complice la furt calificat .dosresc sa stiu daca acum in 2012 ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o ped. de 2 ani si 10 luni cu aplic art 81.c.pen.-cazier quest00 quest00 Buna seara, Daca am fost condamnat definitiv si irevocabil la 10 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani si 10 luni perioada incercare in data de 20.10.2012, ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept sau judecatoreasca Emil73 Emil73 Buna tuturor, cu respect doresc sa va intreb despre Reabilitare : in Ianuarie 2015 a ramas o sentinta definitiva care mi-a dat o condamnare de 3 ani ... (vezi toată discuția)