avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare cazier

buna ziua! in anul 2003 luna 4 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare si 6 ani incercare pentru complice la furt calificat .dosresc sa stiu daca acum in 2012 mai imi apare ceva pe cazier.mentionez nu sunt in romania pt a mi face cazierul multumesc
Ati fost condamnat la 3 ani cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere banuiesc.
ART. 86^6c.p.
Reabilitarea în cazul suspendării executării pedepsei sub supraveghere
Dacă cel condamnat nu a săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării executării pedepsei în baza art. 86^4, el este reabilitat de drept.
Problema este ca cei de la caziere nu sterg aceasta condamnare din cazier cand intervine reabilitarea de drept si dvstra tot in instanta trebuie sa formulati actiune sa se constate acest fapt.Puteti angaja un avocat sa faca demersurile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier curat? ionel91 ionel91 Acum aproximativ 2 ani am primit o pedeapsa de 3 ani jumatate cu suspendare pentru furt calificat . Pot face cerere pentru a sterge cazierul? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o ped. de 2 ani si 10 luni cu aplic art 81.c.pen.-cazier quest00 quest00 Buna seara, Daca am fost condamnat definitiv si irevocabil la 10 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani si 10 luni perioada incercare in data de 20.10.2012, ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept Batagaalin Batagaalin Cand intervine reabilitarea de drept in cazul pedepselor cu suspendare sub supraveghere cu termen de incercare 5 ani ? (vezi toată discuția)