avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins la volan cu carnet anulat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins la volan cu carnet anulat

Buna ziua
In 2018 am fost prins la un control de rutina cu carnetul anulat. Alcoolemia zero. Conduceam o masina de firma,seful nu stia ca sunt fara carnet,Dupa cum va dati seama,avand carnetul anulat , am mai avut o condamnare cu suspendare, pedeapsa care a care a fost reabilitata in 2016.
Cu o aparare buna este posibil condamnare cu suspendare sau amnare.Multumesc
Cel mai recent răspuns: epoepo , utilizator 18:39, 10 Decembrie 2019
Daca a intervenit reabilitarea pentru pedeapsa anterioara, este posibil.
Da, trebuie vazut momentul exact in care ati comis fapta.
Ar fi insa bine sa aveti avocat care sa faca o pledoarie foarte buna ca sa va sporiti sansele la o solutie cat se p9ate de favorabila si sa nu riscati inchisoarea.
multumesc
multumesc,,era dimineata la aprox ora 8,, mergeam catre munca,, am contactat deja avocat care sa ma reprezinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal? gabriela denisa gabriela denisa daca o pers a fost acuzata de tentativa de omor si a fost condamnat la 5 ani de inchisoare din care a savarsit 2. cum se calculeza prescrierea? de cand pana ... (vezi toată discuția)
Cât poate dura un proces penal pentru accident și alcool la volan? Deac Andrei Deac Andrei Bună seara ! Am și eu o problemă. Acum 5 zile pe data de 22.10.2017 am făcut accident acrosând trei mașini parcate din care au rezultat doar pagube ... (vezi toată discuția)
Permis anulat csikimonica csikimonica Buna ziua. Sotul meu a fost oprit la un control de rutina, aproape de casa, in jurul orei 23.20 pe data de 28.01.2016, cu o alcoolemie de 1,03 la mie in aerul ... (vezi toată discuția)