avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate nicoalex78

Activitate nicoalex78

Buna ziua. Va rog sa imi spune-ti in ce consta " va protejati patrimoniul" ?
Răspuns la discuția IMPOSIBILITATE PLATI DATORII SRL
Multumesc mult pentru sfat !
Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca toata lumea vrea sa imi ia banii si nu ma invata bine deloc. Am consultat trei oameni si mi-au dat trei pareri diferite. Am o societate SRL care in luna iunie 2012 i-a expirat licenta de functionare si deci nu mai pot functiona pentru obiectul de activitate.Societatea are datorii la stat si un imprumut la banca care a fost achitat in jur de 30 %. Dupa retragerea licentei , nu mai pot emite facturi si deci nu mai pot continua activitatea, automat nemaivind incasari nu mai pot plati datoriile. Bunurile societatii nu pot acoperi datoriile. Nu stiu ce sa fac ? Sa intru in faliment, in insolventa sau sa astept sa ma execute executorii judecatoresti ? Sunt intr-o situatie dificila , am doi copii si am vindut tot ce am avut sa platesc impozitele pe anii trecuti, ratele la banci si o parte din imprumuturile la persoanele fizice pe care le-am avut. Va multumesc din suflet !

Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca toata lumea vrea sa imi ia banii si nu ma invata bine deloc.Am consultat trei oameni si mi-au dat trei pareri diferite. Am o societate SRL care in luna iunie 2012 i-a expirat licenta de functionare si deci nu mai pot functiona pentru obiectul de activitate.Societatea are datorii la stat si un imprumut la banca care a fost achitat in jur de 30 %. Dupa retragerea licentei , nu mai pot emite facturi si deci nu mai pot continua activitatea, automat nemaivind incasari nu mai pot plati datoriile. Bunurile societatii nu pot acoperi datoriile. Nu stiu ce sa fac ? Sa intru in faliment, in insolventa sau sa astept sa ma execute executorii judecatoresti ? Sunt intr-o situatie dificila , am doi copii si am vindut tot ce am avut sa platesc impozitele pe anii trecuti, ratele la banci si o parte din imprumuturile la persoanele fizice pe care le-am avut. Va multumesc din suflet !