avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... IMPOSIBILITATE PLATI DATORII SRL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

IMPOSIBILITATE PLATI DATORII SRL

Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca toata lumea vrea sa imi ia banii si nu ma invata bine deloc.Am consultat trei oameni si mi-au dat trei pareri diferite. Am o societate SRL care in luna iunie 2012 i-a expirat licenta de functionare si deci nu mai pot functiona pentru obiectul de activitate.Societatea are datorii la stat si un imprumut la banca care a fost achitat in jur de 30 %. Dupa retragerea licentei , nu mai pot emite facturi si deci nu mai pot continua activitatea, automat nemaivind incasari nu mai pot plati datoriile. Bunurile societatii nu pot acoperi datoriile. Nu stiu ce sa fac ? Sa intru in faliment, in insolventa sau sa astept sa ma execute executorii judecatoresti ? Sunt intr-o situatie dificila , am doi copii si am vindut tot ce am avut sa platesc impozitele pe anii trecuti, ratele la banci si o parte din imprumuturile la persoanele fizice pe care le-am avut. Va multumesc din suflet !
Cel mai recent răspuns: nicoalex78 , utilizator 18:04, 5 Iulie 2012
solutia este declararea voluntara a starii de insolventa. luati legatura cu un lichidator si explicati-i situatia dvs. el va va indruma cel mai bine. aceasta solutie presupune ceva cheltuieli procedurale, dar veti iesi mai bine din impas decat daca veti astepta sa va declare insolventa creditorii dvs.
Multumesc mult pentru sfat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment sau insolventa ? ajutor nicoalex78 nicoalex78 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca toata lumea vrea sa imi ia banii si nu ma invata bine deloc. Am consultat trei oameni si mi-au dat ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Insolventa cu participare banca-garantie imobiliara marict marict buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine intr-o problema am cumpararat la un moment dat un bun pe baza de factura fara termen de plata pe ea ... (vezi toată discuția)