avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate ctin85

Activitate ctin85

Am un teren pe care vreau sa incep o constructie. Mi-am scos certificatul de urbanism iar acum vreau sa-mi scot autorizatia de constructie pt.care mai am nevoie de acele avize de la electrica,gaz etc. Inainte de a ma hotara am fost sunat de notar ca au fost facute modificari pe teren.. eu pot sa fac cererile fara ridicare topo si sae o fac cu o schita a terenului.
Răspuns la discuția pensie urmas
Nu este nici o problema daca. Ea a declarat ca nu munceste si a avut in paralel venit in. Italia si in. Romania(pensia de urmas)
Discuție pensie urmas
Mama are pensie de urmas din 2009, inca dinainte ea a fost plecata InfoVodafone italia, unde a lucrat cu acte in regula. La 62 de ani mai poate iesii la pensie fara a avea probleme cu autoritatile. Se poate sa cumuleze si anii de lucru din italia la cei din romania.
Cum Sa procedam.. ? La inceputul luni august se va naste bebele si vreau sa - mi iau CCC dar si sotia este angajata. Cum put proceda...poate iesii In somaj sau trebuie neaparat Sa munceasca? Va multumim!
Va multumesc!
Cand pot face cererea pentru concediul crestere copil , tinand cont ca bebele vine pe lume in jurul zilei de 10 august. Vin cu aceasta intrebare deoarece traiesc cu sentimentul ca odata depusa cererea voi fi concediat, doar. pentru a demonstra tatilor care ar mai fi nevoiti sa intre in acest concediu, ca nu se accepta astfel de cereri. Va multumesc!