avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... avize pentru constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

avize pentru constructie

Am un teren pe care vreau sa incep o constructie. Mi-am scos certificatul de urbanism iar acum vreau sa-mi scot autorizatia de constructie pt.care mai am nevoie de acele avize de la electrica,gaz etc. Inainte de a ma hotara am fost sunat de notar ca au fost facute modificari pe teren.. eu pot sa fac cererile fara ridicare topo si sae o fac cu o schita a terenului.
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 22:30, 16 Iulie 2012
Si totusi care e intrebarea?
De obicei avizele se obtin de catre firma de proiectare, nu se pot obtine avizele fara Autorizatia de Construire.
Depinde ce schita a terenului aveti, si ce stampile aveti pe ea, in princpiun nu se prea poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie pentru construirea unui zid intr-un apartament liviu_navacioiu liviu_navacioiu Buna ziua! Locuiesc intr-o garsoniera noua care a fost facuta destul de spatioasa pentru a se transforma intr-un apartament cu 2 camere. Vreau sa ridic un ... (vezi toată discuția)
Demolare constructie spatiu comercial + construirea de alta noua ioannn ioannn buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa demolez ce exista acum pe un teren proprietate personala din buricul orasului si sa ridic o alta constructie ... (vezi toată discuția)
Spargere perete in apt. casandralin casandralin vreau sa sparg un perete in bucatarie si sa-mi fac iesire in balcon ( desteptul de arhitect care a facut blocul mi-a facut balconul la dormitor ). ce aprobari ... (vezi toată discuția)