avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate StefaniaCristina

Activitate StefaniaCristina

Buna ziua,

Sunt in concediu creștere și îngrijire copil de un an de zile. As dori sa știu, in cazul in care obțin venituri din drepturi de autor care depășesc suma minimă de 3750 lei(acceptata in paralel cu indemnizația de creștere copil) mi se va opri aceasta îndemnizație pentru anul următor, până la împlinirea vârstei de doi ani în cazul copilului? Din câte știu, veniturile din drepturi de autor nu mai sunt luate în calcul la stabilirea indemnizației de acest fel. In acest caz, logic ar fi sa nu intereseze valoarea acestora nici în timpul indemnizației. Menționez faptul că aceste venituri se referă la comisionul obținut din vânzarea unor cărți.
De asemenea, aceste venituri unde trebuie declarate și pe ce baza?

Mulțumesc pentru timpul acordat!
As dori sa stiu in cazul in care apare un conflict intre o persoana juridica si o persoana fizica-un client si o firma-instanta de judecata competenta este cea de la sediul firmei sau de la domiciliul clientului?
Va multumesc
Buna ziua,
As dori sa stiu care este actuala lege care reglementeaza drepturile de autor sau proprietatea intelectuala si care sunt masurile de protectie in cazul dreptului de autor?
Va multumesc, o zi buna!