avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cu privire la competenta unei instante de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cu privire la competenta unei instante de judecata

As dori sa stiu in cazul in care apare un conflict intre o persoana juridica si o persoana fizica-un client si o firma-instanta de judecata competenta este cea de la sediul firmei sau de la domiciliul clientului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: StefaniaCristina , utilizator 11:45, 16 Iulie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun actiunea ? chitoiu chitoiu Servus tuturor. Carei instante ma adresez pentru a chema in judecata firma la care am lucrat , la cea unde domiciliez eu ,sau la cea de resedinta al paratei , ... (vezi toată discuția)
Declarația de traseu: ce ar trebui să conțină în cazul angajaților unei firme care nu desfășoară activități la sediu și nu are nici punct de lucru? Dana Gelea Dana Gelea Buna ziua, As vrea sa aflu si parerea dumnevoastra in ceea ce priveste declaratia de traseu. Se ia o firma ce nu desfasoara activitati la sediul social si ... (vezi toată discuția)
Domiciliu procesual VIRGIL31 VIRGIL31 Buna ziua ! Daca fac parte dintr-un ONG care militeaza pentru drepturile soferilor si vor sa ma ajute intr-un proces cu firma angajatoare dar ei nu sunt din ... (vezi toată discuția)