Buna ziua. Am taiat fata unui autobuz (accident usor eu am fost vinovat), s-a dat jos soferul m-a injurat putin , nu a vrut sa facem amiabila si am plecat fiecare mai departe. Eu avand intentia de a ma duce la Politie sa declar accidentul avand la dispozitie 24 ore. Dar dupa cateva ore m-au sunat de la Politie ca a fost accident cu victima ( o doamna s-a lovit in autobuz, contuzie fara a necesita internarea) si eu am parasit locul accidentului. Am fost am dat declaratie, mi s-a retinut permisul. Acum ce urmeaza , la ce sa ma astept.
Buna ziua. Lucrez ca asistent medical la spitalul CF Craiova, spital suport covid 19. Doresc sa stiu daca beneficiez de acest stimulent de 2500 lei. Am avut internati 10 pacienti din care 2 operati toti suspecti covid dar nici-unul confirmat. Am mai fost si la aeroport, la inceputul nebuniei, impreuna cu 2 colegi pt a testa calatorii veniti cu 2 curse(Bruxeles si Londra) unul dintre calatori fiind bagat in carantina avand simptome covid(nu stiu daca a fost confirmat).
Vreau sa organizez un targ apicol (o data pe an), am pus caen 8230 si 9329 intr-o cladire a primariei Pitesti care are aceasta destinatie, ce alte autorizatii imi mai sant necesare.
am un magazin apicol cod caen 4719, vand echipamente apicole
dar vand si 5 produse cu care se fac diferite tratamente la albine ( paduchi, diaree,etc) trebuie cumva si alt cod caen cumva de farmacie 4773
ms
Vreau sa inchid un punct de lucru si sa deschid un altul tot pe aceeasi strada la alt nr. ce implica, pasi de urmat , costuri, pentru un magazin apicol SRL.