Se poate să mă ajutați cu un draft de proces verbal pentru dare în folosință a obiectelor de genul laptopuri, calculatoare?
Am căutat în lista de documente încărcate pe site, dar nu am găsit. Poate nu am căutat unde trebuie...
Buna ziua,
Am o intrebare legata de contractul de munca. Sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata. Am fost anuntat ca firma pe care este contractul va fi schimbata si mi s-a cerut sa imi dau demisia pentru a mi se intocmi contract pe noua firma. Mi s-a spus ca noul contract va fi pe perioada determinata, 3 luni. Am refuzat. Au dreptul sa imi ceara acest lucru? Schimbarea contractului din nedeterminat in determinat? - aceasta in conditiile in care activitatea mea s-a schimbat doar in privinta volumului de munca - mai mare (necorespunzand cu fisa postului).
Din cate am citit, in CM se specifica faptul ca nu se poate face aceasta schimbare decat cu acordul partilor.
Ma puteti ajuta cu mai multe detalii, articol de lege? Doresc sa-mi pot argumenta refuzul de a semna un astfel de contract.
Va multumesc,
A.
Buna ziua,
Am o dilema in legatura cu o serie de donatii pe care doresc sa le fac in urma vanzarii unui produs (ebook). As dori ca o parte din veniturile obtinute sa fie donate catre un ONG. Am posibilitatea ca aceste venituri sa intre pe firma sau pe numele meu.
As dori sa stiu care sunt conditiile pentru a face donatii de pe o persoana juridica si care sunt conditiile pentru donatiile in nume propriu, prin transfer bancar.