avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Proces verbal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Proces verbal

Bună ziua,

Se poate să mă ajutați cu un draft de proces verbal pentru dare în folosință a obiectelor de genul laptopuri, calculatoare?
Am căutat în lista de documente încărcate pe site, dar nu am găsit. Poate nu am căutat unde trebuie...

Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
Andres13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andres13 , utilizator 14:51, 1 August 2017
procesul verbal este un document specific in fiecare caz. in rest are titlu, proces-verbal incheiat in.... iar pe urma are clauze specifice in functie de:
scopul intocmirii
efectele intocmirii etc.

Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stocuri cont contabil 303 cristina29 cristina29 Buna dimineata! Apelez din nou la bunavointa Dvs, si va cer ajutorul! Am anumite nelamuriri in privinta reformelor stocurilor de produse aferente ct.-ului ... (vezi toată discuția)
Lichidare cristian niculae cristian niculae buna ziua, am fost concediat pe motiv de restructurare. intrebarea mea este: cand trebuie sa primesc lista de lichidare? intreb pt ca, desi a trecut o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pe cheltuieli ContSters138151 ContSters138151 cum se inregistreaza pe cheltuieli la un magazin care efectueaza comert de produse nealimentare cu amanuntul, achizitia unor scaune? (vezi toată discuția)