multumesc mult!
problema se pune ca el a fost anuntat inca din luna august de vanzator ca vinde si sa nu-l mai lucreze si cu toate astea...................................
E unul dintre oamenii "puternici" din zona si nu stiu cum sa fac, daca trebuie sa merg in instanta e greu
multumsc !
buna ziua!
La inceputul lunii octombrie am cumparat un teren arabil de la o persoana care nu-l avea arendat vre unei societati, ci erra dat asa cu intelegere sa il lucreze si sa-i dea si lui ceva. Dupa achizitia terenului(prin notariat) m-am dus sa i-au terenul de la cel care i-l lucra. Terenul era semanat si cel care i-l lucreaza refuza sa mi-l dea. Mi-a zis ca o sa mi-l dea dupa ce il recolteaza adica anul viitor, ca el l-a semanat si nu are cum sa mi-l mai dea. Am vrut s-ai platesc lucrarile si sa intru in posesie dar refuza. Cei de la Primarie mi-au spus sa ma inteleg cu omul care l-a lucrat ca daca e semanat.............. ce sa-mi faca.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac vine primavara si eu nu pot intra in posesia terenului ca sa-l seman, nu vreau sa-l dau in arenda. L-am cumparat sa-l lucrez singur
Multumesc si astept cu nerabdare un raspuns!
Buna ziua!
Va rog, sa-mi spuneti, daca pentru prestarea unui serviciu(controlul oficial al productiei de lapte) catre crescatori, subventionat de la APIA cu 70% (Axa I) pentru un ONG cu activitate complementara cresterii animalelor se include in cifra de afaceri, pentru a atinge plafonul de platitor de TVA?
buna ziua!
va rog sa-mi spuneti daca pot si e legal sa cumpar(prin notariat) teren arabil fara ca proprietarul sa aiba carte funciara, daca da,cum sa procedez si la ce riscuri ma expun.
va multumesc!