daca prin rezolutia dosarului penal, procurorull dispune NUP,cheltuieli de judecata si sanctiune administrativa(amenda)...asta inseamna ca nu imi retine permisul?
deocamdata e hotararea din fond, dar s-a facut recurs. s-a facut o tranzactie intre firma de asigurare si partea civila, pe care insa nu o consfinteste instanta.
in urma unui dosar penal de ucidere din culpa(accident rutier), sunt obligat la plata in solidar cu partea responsabila civilmente(firma la care lucram ca sofer) si in contradictoriu cu firma de asigurare a autoturismului; a unor sume de bani pentru urmasii victimei, ambulanta etc. ce presupune aceasta...catrebuie sa platesc 50% din sumele respective?
Buna seara! Saptamana trecuta am facut schimb de masini cu un cunoscut, eu alegandu-ma cu un autoturism cu numere rosii expirate de doua luni. De atunci nu am circulat cu el,decat astazi, si nu mai mult de 1 km, cand am fost oprit de politisti. am fost condus la sectie,unde am dat o declaratie relatand ceea ce am spus si aici. Nu am avut actele la mine, deci nu mi-a fost retinut permisul. Nu am consumat bauturi alcoolice, nu am mai avut sanctiuni pana acum. La ce credeti ca trebuie sa ma astept? Care ar fi consecintele? Va multumesc, astept raspuns