avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere rosii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere rosii expirate

Buna seara! Saptamana trecuta am facut schimb de masini cu un cunoscut, eu alegandu-ma cu un autoturism cu numere rosii expirate de doua luni. De atunci nu am circulat cu el,decat astazi, si nu mai mult de 1 km, cand am fost oprit de politisti. am fost condus la sectie,unde am dat o declaratie relatand ceea ce am spus si aici. Nu am avut actele la mine, deci nu mi-a fost retinut permisul. Nu am consumat bauturi alcoolice, nu am mai avut sanctiuni pana acum. La ce credeti ca trebuie sa ma astept? Care ar fi consecintele? Va multumesc, astept raspuns
Cel mai recent răspuns: sorin_mubutu , utilizator 11:30, 1 Septembrie 2012
Dosar penal. Indiferent cat ai circulat , daca stiai ca ai numerele expirate nu trebuie sa te urci la volan . O sa te alegi cel mai sigur cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numere de inmatriculare expirate si eventual si cu o amenda . Succes!
din cate am inteles, se cam da NUP in situatii de genul asta. insa ceea ce nu stiu e ce se intampla cu permisul unii zic ca se suspenda, altii ca nu
daca prin rezolutia dosarului penal, procurorull dispune NUP,cheltuieli de judecata si sanctiune administrativa(amenda)...asta inseamna ca nu imi retine permisul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta sanctionarea cu 90 de zile suspendare a permisului pentru doar 0.16mg/l alcoolemie? Nybo Nybo Buna ziua, Am o nelamurire. In acest weekend am fost in oras cu cativa prieteni. Fiecare dintre noi a baut maxim 2 beri. cand am plecat acasa, unul dintre ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)
Valoare amenda pentru numere rosi expirate? turcuirimia turcuirimia Buna ziua va urez un an nou cat mai fericit la toata lumea. Unchiul meu a fost oprit de un echipaj de politie deoarece avea numere rosi la masina care din ... (vezi toată discuția)