avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Documente necesare pentru o toneta in parc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Documente necesare pentru o toneta in parc

aveti idee ce aprobari imi trebuie pentru o taraba cu sucuri,inghetata si pufuleti in parc?cam care ar fi pasii, care este legea in problema asta?
Cel mai recent răspuns: sorin_mubutu , utilizator 02:30, 25 Iulie 2012
1) Va trebuie o aprobare de la primarie ptr deschiderea unei tonete cu cea ce vindeti in parc.
2) Daca primaria va aproba,va trebui sa platiti la metru patrat chiria ptr ca sa puteti vinde.
3) Trebuie sa aveti si acte-documente de comert.
si poti functiona ca PFA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot deschide o taraba de fresh portocale intr-un parc din bucuresti. catalin1121 catalin1121 Doresc sa imi deschid o afacere impreuna cu un prieten in orice parc din capitala cu fresh de portocale, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez ? De unde ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Contract de participatiune sau altceva? cristihoza cristihoza Buna, Am un utilaj (dozator) de inghetata pe care nu pot sa il instrainez (inchiriez, vand, etc). Am un foarte bun prieten care are un spatiu in centru ... (vezi toată discuția)