avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de participatiune sau altceva?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de participatiune sau altceva?

Buna,

Am un utilaj (dozator) de inghetata pe care nu pot sa il instrainez (inchiriez, vand, etc).
Am un foarte bun prieten care are un spatiu in centru luat in chirie, dar nu poate sa imi sub inchirieze un metru patrat de cat am eu nevoie.

Eu am certificat constatator cu 4781 (comert ambulant) si o casa de marcat fiscalizata pentru ambulant. De asemenea am autorizatie de functionare DSV si angajatul.

E posibil sa incheiem un contract de asociere in participatiune si sa folosesc casa de marcat ambulanta? Sau trebuie obligatoriu sa deschid punct de lucru?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 18:47, 6 Iunie 2011
Daca aveti autarizatiile pe codul 4781 puteti fuctiona dumneavoastra.
Chiar daca spatiul respectiv este unul privat si nu este unul special amenajat pentru activitati de comert ambulant?

Multumesc anticipat.
Daca faceti dovada detinerii terenului cu atat mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dsv caef caef Buna ziua .am un pfa cod caen 4721 comert cu fructe si legume. La infiintarea lui nu aveam un punct de lucru,drept pentru care primaria mi.a eliberat ... (vezi toată discuția)
Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)