avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate Transilvanialodge

Activitate Transilvanialodge

Da, aveți dreptate! Va mulțumesc foarte mult pentru răspuns!

george-neagu a scris:

Aveti timp si in zilele urmatoare sa achizitionati noua casa de marcat caci va penalizeaza doar daca va descopera in urma unui control. Luati legatura cu firma de unde achiitionati casa de macat, o platiti, va da factura si chitanta si apoi asteptati sa v-o aduca caci mai sunt multi in asteptare. Dar sa aveti dovada, acea factura si chitanta, ca ati facut demersul de a o schimba.
Treaba cu "să-mi acopăr urmele" nu cred ca-si are rostul.

Bună ziua,
Va rog sa ma ajutați cu un sfat:
Am un PFA și nu am schimbat casa de marcat, conform noii legislații... am un copil special, am fost plecata în străinătate la terapii și am uitat complet de acest lucru.
Cum credeți ca este mai bine sa procedez, sa suspend pfa-ul, "să-mi acopăr urmele" și sa deschidă soțul pe numele lui?Dacă raman în continuare PFA și schimb casa, în cazul unui control ,primesc amenda ca nu am schimbat casa pana la 1 noiembrie 2018?Adica dacă în momentul controlului, am casa noua, pot sa ma amendeze ca nu am schimbat-o pana la 1 noiembrie?
Va mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția publicitate negativa
Va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția publicitate negativa
Va multumesc.
Nu cred ca m-ati inteles!.Situ-l este creat pentru a se posta diferite impresii de catre oricine ,nu avem nici o forma contractuala cu acesta,ialtfel sigur ca as fii renuntat la serviciile lui.Acest site este creat sa denigreze anumite afaceri,daca acestea nu cedeaza santajului.Ma intereseaza ,daca pot sa-i fac plangere,ca nu a postat acele impresii?Martori, sunt persoanele care au scris aceste impresii,iar administratorul nu le-a postat!Va multumesc!
Buna seara,
Am o afacere.Pe un anumit site de comentarii,au fost postate impresii si pro si contra.Am observat insa,ca administratorul situ-lui,le-a validat pe cele negative iar pe cele pozitive nu,sustinand ca sunt scrise de catre noi,patronii.Intre timp au mai aparut si altele pozitive si a fost nevoit sa le valideze,dar cerandu-le dovezi.A trecut timpul si am uitat.Acum insa,am fost sunati de fosti clienti ,care ne-au spus ca au scris despre noi ,dar administratorul nu le-a postat.Am uitat sa precizez,dupa primele postari,l-am sunat si i-am cerut socoteala ptr.cum a procedat.M-a santajat,cerandu-mi o suma de banii in schimbul stergerii impresiilor negative.Nu am cedat si nu am de gand nici acum sa o fac.
Va rog,sa-mi spuneti,daca exista o cale legala ptr. rezolva aceasta problema.Va multumesc!
Răspuns la discuția cont bancar
In primul rand ,va multumesc pentru raspunsul promt!In acest cont sun trimise sume sub forma de avans ptr.serviciile pe care le ofer!Atat!
Discuție cont bancar
Am un PFA pe numele meu.Contul bancar prin care fac anumite tranzactii e pe numele sotului.Intrebarea mea este:fiscul are voie sa verifice acest cont,daca nu e cont pe numele meu,adica cont pe pfa?Va multumesc foarte mult!