avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate iacobgrecu

Activitate iacobgrecu

Discuție receptie casa
am construit casa in anul 2005,pe parcurs si pana in prezent am racordat toate utilitatile si locuiesc in ea de 4 ani.vreau sa stiu daca acum pot intra in legalitaea sa merg la primarie sa-mi faca receptia fara a fi sanctionat pt ca nu am respectat legea,sau in cel mai rau caz la ce ma pot astepta;o alta AC
va rog sa-mi spineti care ar fi etapele de urmat ?
am vorbit cu un ing.cadastru si mia zis ca trebuie sa merg la insp.de constructii dupa care la primarie sa-mi scot receptia si dupa care imi poate face el intambularea constr.itrbarea este cei de la financiar nu ma vor pune sa platesc ipozit si taxe din anul in care am inceput constructia?care ar fi aceste taxe si in ce mod pot intra in legalitate?
va multumesc!
Răspuns la discuția impozit neplatit casa
va rog daca pute-ti sa-mi spuneti cam cat ar fi amenda si din partea cui :amd finaciara sau insp de constructi mentionez ca stau in comuna
intr-adevar asa este nu am declarato si nici prelungire de autorizatie nu am facut,mereu am fost nevoit sa aman aceste lucruri din diferite probleme,acum doresc sa intru in legalitate,vreau sa stiu daca imi poate fi de fols aceasta lege Codul de procedura fiscala a fost modificat prin OG nr. 16/2012, publicata in Monitorul Oficial nr. 618 din 28 august 2012.

Printre altele, noul act normativ aduce modificari art. 115 din Codul de procedura fiscala, care reglementeaza ordinea de stingere a datoriilor. Articolul 115 stabileste ca sunt stinse cu prioritate toate obligatiile principale in ordinea vechimii lor si abia apoi se acopera accesoriile, tot in ordinea vechimii pe care acestea o au.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
va multumesc!
am construit casa in anul 2005,pe parcurs si pana in prezent am racordat toate utilitatile si locuiesc in ea de 4 ani.vreau sa stiu daca acum pot intra in legalitaea sa merg la primarie sa-mi faca receptia fara a fi sanctionat pt ca nu am respectat legea,sau in cel mai rau caz la ce ma pot astepta;o alta AC

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
datorii la administratia fiscala -impozite la casa pe mai multi ani si o amenda de vreo 6 ani .nu am servici ,nu am nici un venit ,nici macar ajutor social nu primesc deoarece sunt divortat ,fosta sotie are servici ,dar locuim in aceeasi curte . legea pentru stingerea datoriilor se aplica si la datoriile mele daca nu am bani sa platesc nici un ban ladatoriile acumulate