avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... receptie casa nefinalizata la timp
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

receptie casa nefinalizata la timp

am construit casa in anul 2005,pe parcurs si pana in prezent am racordat toate utilitatile si locuiesc in ea de 4 ani.vreau sa stiu daca acum pot intra in legalitaea sa merg la primarie sa-mi faca receptia fara a fi sanctionat pt ca nu am respectat legea,sau in cel mai rau caz la ce ma pot astepta;o alta AC
Cel mai recent răspuns: iacobgrecu , utilizator 22:25, 29 Noiembrie 2012
Daca nu ati respectat autorizatia, probail ca veti fi amendat . Au fost situatii in care acel proces verbal de receptie finala s-a luat si dupa multi ani de la terminarea lucrarilor. Atentie! Fara acest proces verbal nu veti putea intabula noua constructie. Trebuie sa treceti pe rolul fiscal autorizatia pentru a fi mentionata noua suprafata construita si terenul ramas liber apoi sa faceti un dosar cadastral cu noua constructie si sa o intabulati.

am vorbit cu un ing.cadastru si mia zis ca trebuie sa merg la insp.de constructii dupa care la primarie sa-mi scot receptia si dupa care imi poate face el intambularea constr.itrbarea este cei de la financiar nu ma vor pune sa platesc ipozit si taxe din anul in care am inceput constructia?care ar fi aceste taxe si in ce mod pot intra in legalitate?
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie casa iacobgrecu iacobgrecu am construit casa in anul 2005,pe parcurs si pana in prezent am racordat toate utilitatile si locuiesc in ea de 4 ani.vreau sa stiu daca acum pot intra in ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare iulianamanga iulianamanga Buna ziua, am construit o casa in Voluntari si am probleme in ceace priveste obtinerea autorizatiei ptr utilitati? Am facut PV DE RECEPTIE al imobilului si ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua feel feel Buna ziua, Va rog sa ma indrumati. Am construit o caza in baza unei AC ce expira in 25.11.2010. Am realizat receptia finala a lucrarilor in 09.11.2010. ... (vezi toată discuția)