Buna ziua, am construit o casa in Voluntari si am probleme in ceace priveste obtinerea autorizatiei ptr utilitati?
Am facut PV DE RECEPTIE al imobilului si am achitat 0.1%+0.7%-la INSPECTORATUL IN CONSTRUCTII ILFOV ,am depus DECIZIA DE IMPUNERE LA PM VOLUNTARI -Directia impozite si taxe -ptr a platii impozitul pe imobil.
Toate acestea le-am facut ptr a obtine autorizatia ptr utilitati.
INTREBARE?
Este legal ca PM VOLUNTARI , sa nu imi emite autorizatie ptr utilitati , pe motiv ca nu am CADASTRU SI INTABULARE???
Este o intrebare fff urgenta -v-as ruga din suflet sa ma lumuresc in acesta problema , ca sa stiu ce am de facut??
Multumesc -astept raspuns ptr a stii ce pot sa fac pe mai departe???
D-voastră ați solicitat în Autorizația de construire emisă de primăria Voluntari , și autorizație pt. racordare la utilități?
În caz că nu, solicitați p AC pt. extindere -completare la autorizația inițială , pentru realizarea rețelelor de utilități. Primăria era obligată să vă solicite documentația cadastrală în momentul eliberării AC și nu în momentul de față, . AC se eliberează titularului unui drept de proprietate dovedit cu acțele respective și pe baza unui extras de Carte funciară. , extras actual.
Intabulare
raduch67
Am executat o amenajare spatiu de locuit in podul existent al casei mele, dimensiunile imobilului ramanand aceleasi.Ce trebuie sa fac pentru intabulare? (vezi toată discuția)