avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... receptie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

receptie casa

am construit casa in anul 2005,pe parcurs si pana in prezent am racordat toate utilitatile si locuiesc in ea de 4 ani.vreau sa stiu daca acum pot intra in legalitaea sa merg la primarie sa-mi faca receptia fara a fi sanctionat pt ca nu am respectat legea,sau in cel mai rau caz la ce ma pot astepta;o alta AC
va rog sa-mi spineti care ar fi etapele de urmat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 09:15, 22 Aprilie 2013
Mergeti la Primarie la serviciul urbanism cu AC care a expirat si vorbiti acolo cu functionarii se poate face o prelungire sau sa emita o alta autorizatie, apoi se va face Procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie casa nefinalizata la timp iacobgrecu iacobgrecu am construit casa in anul 2005,pe parcurs si pana in prezent am racordat toate utilitatile si locuiesc in ea de 4 ani.vreau sa stiu daca acum pot intra in ... (vezi toată discuția)
Impozit neplatit casa iacobgrecu iacobgrecu datorii la administratia fiscala -impozite la casa pe mai multi ani si o amenda de vreo 6 ani .nu am servici ,nu am nici un venit ,nici macar ajutor social nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)