Buna ziua.Familia ficei mele este plecata in Austria,are doi copii mici,sotul ei .lucreaza angajat cu acte in regula la o firma.Pt. a beneficia de asigurare de sanatate la cei doi copii mici are nevoie de o dovada de renuntare la asigurarea din tara de origine.Cum poate sa o obtina daca au adresa din romania ca domiciliu si in austria au resedinta pt ca sotul lucreaza acolo, doar dupa ce renunta la asigurarea din tara poate primi acolo.Care sant conditiile pt a primi aceasta anulare si a obtine pe ceea din austria ( sa beneficieze de medic de familie pt copii cand sant bolnavi si nu doar in situatii de urgenta cu card european)Astept raspuns cat mai urgent posibil.Va multumesc
Va rog sa-mi rapundeti cand pot sa ma pensionez anticipat.Sant nascuta in anul 1961 si am 31 ani de lucru ;tot odata va rog sami spuneti daca se tine cont acum ca am 3 copii,Va multumesc.
va rog sa mi spuneti daca beneficiez de reducere la varsta de pensionare daca am 51 ani si 30 ani in campul muncii si 3 copii in viata,.La ce varsta pot sa cer pensionarea anticipata?