avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

Va rog sa-mi rapundeti cand pot sa ma pensionez anticipat.Sant nascuta in anul 1961 si am 31 ani de lucru ;tot odata va rog sami spuneti daca se tine cont acum ca am 3 copii,Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:40, 15 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Vă rog să continuați subiectele începute folosind butonul ”răspunde” (albastru, drepta, jos). Mulțumesc!

bu2012 a scris:
Revin din nou cu complectare la intrebarea ce am adresat-o legata de varsta de pensionare anticipata; deci m-am nascut la data de 07 07 1961 si am lucrat 31 ani pana in prezent.Va mai rog sa-mi spuneti daca pot sa ma pensionez de boala daca am iesit din campul muncii,prin lichidare la cerere.Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare lungu ilie lungu ilie buna ziua O femeie nascuta in anul 1961 care a lucrat si cotizat 30 ani din care 16 ani in grupa I –a de munca cand are dreptul sa iasa in pensie ... (vezi toată discuția)
Majorarea pensiei pentru limita de varsta ContSters377479 ContSters377479 în ianuarie 2019 am dreptul la pensie de limită de vârstă. am 11ani si 3luni în grupa II lucrați.vă rog frumos dacă pot iesi la pensie cu reducere de ... (vezi toată discuția)
Adeverinte cu grupa ii de munca: cumul perioade, depunere dosar de pensionare, nevalorificare popapaul popapaul Buna ziua, am o adeverinta de grupa a2a de munca de la o firma:decembrie1974-martie 1992(17 ani si 4 luni), si de la o alta firma iunie 1997- iunie 1998( 1an) ... (vezi toată discuția)