avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... conditi de pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

conditi de pensionare anticipata

va rog sa mi spuneti daca beneficiez de reducere la varsta de pensionare daca am 51 ani si 30 ani in campul muncii si 3 copii in viata,.La ce varsta pot sa cer pensionarea anticipata?
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 18:53, 1 August 2012
Precizati,luna si anul nasterii.Cei 3 copii,nu va aduc nici o reducere a varstei standard de pensionare.
Nu indepliniti conditiile de varsta si stagiu de cotizare pentru a beneficia de pensie anticipata sau anticipata partiala.Dupa implinirea varstei de 57 ani veti putea opta pentru pensie anticipata partiala cu conditia sa aveti un stagiu de cotizare peste 32 de ani. Datele sunt estimative neavad si luna de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata babaangi babaangi Buna seara! Sunt in somaj din data de 15 ianuarie 2013. Am lucrat 31 de ani si 2 luni. Luna aceasta implinesc 51 de ani. Daca dupa expirarea termenului de un ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare bionela5 bionela5 Va rog as vrea sa stiu , la ce varsta pot iesi la pensie in urmatoarele conditii : sunt nascuta in 05.01.1962, am vechime in campul muncii 33 ani, din care 5 ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata ? 22.08.2009 22.08.2009 Am virsta de 50 ani , am 28 de ani vechime in munca din care 26 ani in conditii deosebite sunt nascuta la 22.08.1961 dupa calculul meu cred ca indeplinesc ... (vezi toată discuția)