avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate ramonaharaboiu

Activitate ramonaharaboiu

Bună seara.Am și eu o întrebare:
As vrea sa știu dacă ma pot pensiona pe caz de boala daca:
Am 5 ani lucrați
3 copii născuți
Sunt încadrată în grad de handicap accentuat
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns
buna ziua.
am si eu o problema.pe 8 iunie 2015 am nascut un baiat,dar in acel timp eram in concediu crestere copil din 4 octombrie 2013.am facut dosarul pt al doilea copil ,mi s-a aprobat, mi-a venit acasa decizia.am luat 2 indemnizatii pana in octombrie 2015.apoi fara sa fiu anuntata mi s-a suspendat.banii intrau pe card,ce nu a fost verificat,deci eu nu stiam de suspendare.abia acum in noiembrie mergand la banca am vazut ca mie imi intrau pe card doar alocatiile.am fost la ajpis si am intrebat ce s-a intamplat.raspunsul lor a fost ca mi s-a suspendat pt ca eu luam un supliment pt al 2 copil si cand primul a facut 2 ani s-a terminat.ca ei mi-au trimis prin posta decizia.
ca e vina mea ca nu am primit-o ,ca nu am verificat cardul si ca nu am stiut ca dosarul pe care l-am facut pt al 2 copil a fost pt supliment.acum vor sa-mi dea bani doar incepand cu noiembrie 2016 de cand am facut o cerere.banii din urma NU!!! ce pot face?
Va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns!!!
multumesc frumos
inca nu sunt insarcinata.doresc sa raman.din sept 2012 sunt eleva.contractul de munca a incetat pe 9.01.2013.
buna seara
am si eu o intrebare:daca am 33 ani si sunt eleva la postliceala sanitara de stat pot beneficia de indemnizatie crestere copil.multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
buna ziua
am si eu o intrebare:daca sunt angajata dar nu cu norma intreaga,pot beneficia de indemnizatie?